10 november 2007

Linkse waanideeën

Jarenlang heef de overheid de grenzen open gezet voor een ongekende immigratie van vreemdelingen. Opgezadeld met links-progressieve ideeën over arme mensen die met de dood bedreigd werden en allerlei anders bedreigden werden onze grenzen wijd opengezet. Controle was vrijwel niet mogelijk want de vluchtelingen waren slim genoeg om hun papieren van herkomst te vernietigen voor zij hier aankwamen.
De problemen met de vreemdelingen zijn nagenoeg door iedereen gekend, criminaliteit, onderontwikkeld, zich niet aanpassen aan de westerse samenleving enz. Het socialistische idee dat iedere mens goed is, verhinderde iedere vorm van kritisch denken. Meer nog wie ongezouten zijn mening durft te ventileren loopt gevaar voor de rechtbank gedaagd te worden.
Nu wij met de gebakken peren zitten worden wij voor de zoveelste maal blootgesteld aan een georganiseerde rooftocht van de overheid,want hoe men het ook draait of keert het diversiteitsplan gaat geld kosten en dat geld zal gehaald worden uit de zakken van de geachte medeburgers van Stekene. Goed om weten voor de lezer, ook Groen! en de SPA hebben vanuit de oppositie het diversiteitsplan goedgekeurd. Wat had u anders verwacht?

Geen opmerkingen: