12 november 2007

Backaert belazert personeel van het OCMW

Backaert schudde het goedgekeurde diversiteitsplan niet zomaar uit zijn mouw, nee, hij volgt de duistere wegen van het politiekcorrecte landsbestuur. Dat laatste in tegenspraak van wat de Gemeentebelangen van zichzelf beweren, een ongebonden politieke formatie te zijn die geen lippendienst gewijst aan Brussel.

De projecten die door de overheid voorgesteld worden moeten de zelfredzaamheid van burgers van diverse herkomst verhogen. Met andere woorden de autochtone gemeenschap moet gediscrimineerd worden. En daar doen de Gemeentebelangen met de steun van de CD&V aan mee.

Krijg dat maar op uw bord als werknemer van het OCMW. Ge hebt jarenlang uw best gedaan om mensen in nood bij te staan en te helpen, zowel binnen als buiten het OCMW, en dan krijg je doodleuk op een dag in je gezicht geslingerd dat je eigenlijk een lul bent en dat allochtonen het allemaal veel beter zullen doen.

Backaert bewijst hiermede een politiekcorrecte meeloper te zijn die zijn personeel belazert.
Het diversiteitsplan draagt niet bij tot de oplossing van het probleem, maar is een deel van het probleem. Het OCMW spant daarmee het paard achter de kar.

Geen opmerkingen: