25 februari 2009

GPS kan uw gezondheid schaden

Neen wij bedoelen niet die welke u gebruikt in uw wagen om u foutloos naar uw bestemming te gidsen. GPS slaat hier op de partij van de groenen in Stekene: Groen Progressief Sociaal. Om hun gedachtegoed aan de man - vrouw te brengen geven zij een blaadje uit op gerecycleerde vezels zonder witmakers. In dat gerecycleerd blaadje maken zij reclame voor het boek van Kris Merckx: ’Dokter voor het volk’. Dat is voor de groenen een diepmenselijk en radicaal, met een vlotte pen geschreven boek. Nu kennen wij Kris Merckx als de stichter van AMADA (Alle Macht aan de Arbeiders) intussen omgedoopt tot Partij van de Arbeid.
Erg succesrijk is die partij nooit geworden en dat is maar goed ook. Want wij herinneren ons een spreekbeurt van Kris Merckx in Sinaai in de jaren zestig. Daar kwam hij vertellen eenmaal aan de macht, zij vijf procent van de bevolking zouden uitmoorden wegens niet progressief genoeg. Voor een bevolking van Stekene zou dat uitkomen op driehonderd vijfenvijftig mensen zijn die op bevel van Krisje Merckx zouden vermoord worden.
Van de groenen hebben wij intussen veel gewoon, zij doen zich voor als natuurliefhebbers die moord en brand schreeuwen bij ieder leed dat een dier overkomt. Ondertussen maken zij reclame voor mensen die vijf procent van de bevolking willen vermoorden. Met de groenen is het zoals met tabbak, zij kunnen uw gezondheid schaden en in het ergste geval kunnen zij dodelijk zijn.

Geen opmerkingen: